Slovenija > Črna kronika
18 ogledov

Zgorela v avtomobilu

avto zazgan
1/3
EPA
V gozdu v bližini Nauena so v zažganem avtomobilu našli trupli dveh oseb, domnevno otrok. Okoliščine tragedije še niso znane.

Policijo je o dogodku obvestil nek očividec, ki je na grozljiv prizor naletel okoli 4. ure. Ob cesti je opazil močno opečenega moškega in nemudoma poklical policijo. Ob prihodu na kraj dogodka so na gozdni cesti približno sto metrov od glavne ceste našli avtomobil, ki je v celoti zgorel. V njem sta bili dve trupli, domnevno dveh otrok.

Kot poroča Bild, naj bi avtomobil prišel iz Danske, v avtomobilu pa naj bi bila otroka, stara devet in 12 let. Za oba je že bila odrejena obdukcija.

Identiteta še ni znana

Hudo opečenega človeka so s helikopterjem prepeljali na kliniko v Berlinu. Po zadnjih informacijah je na intenzivnem oddelku, a zunaj življenjske nevarnosti. Njegova identiteta še ni znana.

Policija je omenjeno območje zavarovala. Kaj se je zgodilo, ni jasno. Policija še vedno ugotavlja, ali gre za nesrečo ali je bilo storjeno kaznivo dejanje.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.