Slovenija > Črna kronika
3895 ogledov

Življenje izgubil 24-letnik

Policija Gregor Prebil
Policisti obravnavajo prometno nesrečo s smrtnim izidom, ki se je zgodila ob 5.47 na odseku hitre ceste med Vipavo in Ajdovščino.

Kot je za STA povedal tiskovni predstavnik Policijske uprave (PU) Nova Gorica Dean Božnik, je ob tem 24-letni državljan Makedonije z začasnim bivališčem v Sloveniji, ki je bil sopotnik v avtomobilu, izgubil življenje.

Nesreča se je zgodila na hitri cesti med Vipavo in Ajdovščino. Po prvih podatkih je bilo v nesreči udeleženo eno osebno vozilo, ki je zapeljalo s ceste desno izven vozišča.

Na zadnjih sedežih

Osebni avtomobil je vozil 21-letni voznik, v njem pa so bili še trije sopotniki, vsi državljani Makedonije z začasnim bivališčem v Sloveniji. V prometni nesreči sta se dve osebi lažje telesno poškodovali, dve huje, kasneje je eden od njiju, 24-letni sopotnik, umrl. Umrli in huje poškodovani sopotnik sta sedela na zadnjih sedežih.

Poleg policistov so na kraju posredovale tudi druge pristojne službe, policisti so obvestili tudi pristojne, preiskovalnega sodnika Okrožnega sodišča in Državno tožilstvo v Novi Gorici.

Prometni policisti v zvezi z okoliščinami tragične prometne nesreče še zbirajo obvestila, več podrobnosti bo zato znanih kasneje.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.