Slovenija > Črna kronika
1073 ogledov

Življenje zabodene 22-letnice je ogroženo

Nož kri nasilje umor dokaz
Med žrtvijo in osumljencem je prišlo do spora, nato pa jo je moški večkrat zabodel z ostrim predmetom.

V ponedeljek okoli 6.35 je na Tržaški cesti v Postojni prišlo do spora med 22-letno žensko in 24-letnim moškim. Moški je pri tem posegel po ostrem predmetu in sunkovito zamahnil proti ženski ter jo večkrat zabodel. Žrtev napada je obležala na kraju, osumljeni pa se je s kraja odpeljal z osebnim avtomobilom. 

Operativno komunikacijski center PU Koper je okoli 6.40 prejel več klicev občanov Postojne, da na Tržaški cesti v Postojni na ulici leži ženska, ki kliče na pomoč.

Ob prihodu na kraj so policisti našli 22-letno žensko iz Postojne, ki je bila večkrat zabodena z ostrim predmetom. Ranjeno žensko so z reševalnim vozilom odpeljali v UKC Ljubljana, od kjer so policijo obvestili, da je življenje 22-letnice ogroženo. 

Policisti so na podlagi zbranih podatkov ugotovili, da je dejanja osumljen 24-letnik z območja Postojne, državljan Slovenije in Severne Makedonije. Ob 8.40 so mu na naslovu, kjer biva, odvzeli prostost in ga pridržali zaradi suma storitve kaznivega dejanja poskusa umora. 

Preiskava še vedno ni zaključena, saj so v teku hišne preiskave, ki se izvajajo na naslovu bivanja osumljenega in osebnega avtomobila, ki ga je uporabil po napadu. Zoper osumljenca bo podana kazenska ovadba za kaznivo dejanje poskusa umora. Pred iztekom 48-urnega pridržanja bo 24-letnik priveden pred preiskovalnega sodnika Okrožnega sodišča Koper, je povedal Primož Ogrinc, vodja Sektorja kriminalistične policije Policijske uprave Koper.

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.