Slovenija > Črna kronika
19 ogledov

Zletel s ceste in zbežal

1/6
Okoli devete ure zjutraj se je na Prapetnem Brdu zgodila prometna nesreča. Voznik je zletel s ceste, in sicer 30 metrov globoko. Našli so ga 15 minut stran od kraja nesreče.

Po tem, ko so bili tolminski gasilci navsezgodaj aktivirani že zaradi groženj 23-letnika iz Volč, da bo razstrelil hišo (pred tem pa je zabodel očeta), so odšli intervenirat še v Prapetno Brdo.

Fotografije nesreče si lahko ogledate v GALERIJI.

Kot nam je povedal poveljnik PGD Tolmin Miha Vencelj, so bile gasilske enote aktivirane okoli 9.15. Dobili so sporočilo, da se je na cesti Slap ob Idrijci–Šentviška Gora zgodila prometna nesreča. "Vozilo je zdrsnilo pod cesto, in sicer približno 30 metrov globoko. Vzrok nesreče za zdaj še ni znan. Voznik je s kraja nesreče pobegnil in je bil naknadno najden. Odpeljali so ga v šempetrsko bolnišnico," nam je pojasnil Vencelj.

Gasilci in policisti so morali tako istočasno z reševanjem vozila izvajati še iskalno akcijo. Moškega so našli približno 15 minut stran od nesreče, na Prapetnem Brdu. V spremstvu policije je odšel v bolnišnico, gasilci pa so morali iz vozila izčrpati še 40 litrov goriva, nato pa so avto potegnili nazaj na cesto.

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.