Slovenija > Črna kronika
36 ogledov

Zlorabljal tudi drugi dve hčerki?

Ptujski Fritzl (Foto: Nino Verdnik) Žurnal24 main
Moški, ki se ga je prijel vzdevek ptujski Fritzl, bo po obsodbi zaradi zlorabe ene izmed hčera še enkrat stopil pred sodišče; zlorabljal naj bi tudi drugi dve hčerki.

63-letnik je bil že lani obsojen na 15 let zapora zaradi zlorabe hčerke, ki mu je pri 15 letih rodila sina, in na dve leti zaradi nasilja nad drugimi družinskimi člani. Obstaja pa sum, da je zlorabljal tudi drugi dve hčerki.

Na ptujskem okrožnem državnem tožilstvu so potrdili, da so zoper moškega vložili novo obtožnico. Po neuradnih podatkih Dela naj bi še pred letom 1991 zlorabljal najstarejšo hčerko, ki je menda morala narediti kar nekaj splavov, tik preden je prišla januarja letos na dan informacija o zlorabi srednje hčerke, pa naj bi začel zlorabljati tudi najmlajšo.

Na tožilstvu so potrdili, da se vložena obtožnica nanaša na spolni napad na osebo, mlajšo od 14 let, in na spolni napad na osebo, mlajšo od 15 let.

Se bo pa moral Ptujčan zagovarjati tudi pred mariborskim sodiščem. Zaradi groženj uradni osebi je zoper njega vložila ovadbo ptujska okrožna sodnica Katja Kolarič Bojnec, ki ga je obsodila zaradi posilstva hčerke. Po obsodbi ji je moški grozil, da bo opravil tudi z njo.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.