Slovenija > Črna kronika
19751 ogledov

Zmago Jelinčič: "Nesreča nikoli ne počiva"

V verižnem trčenju na primorki je bil udeležen tudi Zmago Jelinčič.

Na primorski avtocesti se je dopoldan zgodila prometna nesreča, v kateri so bila udeležena štiri vozila. 

Eden od udeležencev nesreče je bil tudi Zmago Jelinčič, ki je v objavi na Facebooku zapisal: "Nesreča nikoli ne počiva."

"Nekaj pred 10. uro smo bili obveščeni o prometni nesreči na primorski avtocesti za izvozom Brezovica proti Kopru," je pojasnila Aleksandra Golec iz PU Ljubljana. "V nesreči so bila udeležena štiri osebna vozila. Nesrečo je povzročila voznica osebnega vozila, ki je vozila na prekratki varnostni razdalji do vozila pred seboj, ki se je ustavilo zaradi zgoščenega prometa. Za voznico se je voznik osebnega vozila uspel pravočasno ustaviti, nato pa je v njegovo vozilo prav tako zaradi vožnje na prekratki varnostni razdalji trčil četrti voznik, oba pa je odbilo nato naprej v prvi dve vozili."

V nesreči so bili bili trije udeleženci lažje poškodovani in s kraja odpeljani z reševalnim vozilom. "Voznici in zadnjemu vozniku v nesreči sta bila izdana plačilna naloga," so še pojasnili pri PU Ljubljana.

Zaradi nesreče pred Brezovico je zastoj na primorski avtocesti segal na zahodno in južno obvoznico.

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 10
  • Avatar jate
    jate 08:12 14.junij 2020.

    pa saj ni on prvi zakrivil nesreco ampak stupida baba ki ni imela varnostno razdaljo ,potem logicno da pride do veriznega trcenja...aja da ne bos mislil ne branim jelincica,ampak kar je res je res.

  • marsal22 07:27 14.junij 2020.

    Jelinčič je že prestar za na cesto ! Zanj je le še gugalni stol !