Slovenija > Črna kronika
43 ogledov

Zmedlo ga je novo krožišče

Motorist Žurnal24 main
Motorist s preveliko hitrostjo in pod vplivom alkohola „preuredil“ elemente, ki so označevali na novo postavljeno krožišče.

Policisti so včeraj okoli 21. ure obravnavali prometno nesrečo v Arji vasi – na srečo so bile poškodbe lažje, zaskrbljujoče pa je, da ji je znova botroval alkohol in previsoka hitrost.

27-letni voznik motornega kolesa je namreč z neprimerno hitrostjo pripeljal v križišče, ki je bilo pred kratkim preurejeno v krožišče in je trčil v elemente, ki ga označujejo. Prišlo je do padca, lažje poškodbe je utrpel 25-letni sopotnik. Oba sta bila pod vplivom alkohola.

"V prvem polletju letošnjega leta je prometne nesreče povzročilo 1.437 voznikov.  114  od teh je vozilo pod vplivam alkohola. Delež alkoholiziranih povzročiteljev prometnih nesreč je torej  7,9 odstotka, Vse udeležence v cestnem prometu zato znova opozarjamo, naj nikar ne uživajo alkoholnih pijač preden sedejo za volan," ob tem opozarjajo na PU Celje.


Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.