Slovenija > Črna kronika
19 ogledov

Znesel se je nad 13-letnim sinom

Fotografija je simbolična. (Foto: Shutterstock) Žurnal24 main
Včeraj se je pri padcu poškodovala kolesarska; voznik je odpeljal naprej. Zvečer so morali policisti ukrepati zoper 41-letnika, ki se je znesel nad ženo in otrokom.

Kot so sporočili s Policijske uprave (PU) Koper, je včeraj na Šmarski cesti padla 56-letna kolesarka, ki jo je prehiteval avtomobil. Ker je peljal preblizu nje, se je ustrašila in padla, voznik avtomobila pa je odpeljal naprej. Pri padcu se je huje poškodovala.

Nekaj po 21. uri so morali policisti posredovati v Vanganelu, kjer se je 41-letnik znesel nad ženo in 13-letnim sinom. Zoper moškega bodo podali kazensko ovadbo.

Prav tako zvečer so intervenirali še na Škofijah, kjer je razgrajal pijan 40-letni domačin. "Pred prihodom policije se je potuhnil, a so ga policisti kmalu izsledili. Med postopkom se je nedostojno vedel in jih žalil, ker se ni hotel umiriti, so ga pridržali," so še zapisali v sporočilu za javnost.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.