Slovenija > Črna kronika
45 ogledov

Zvonček pregnal vlomilca

Zvonček na vratih. Shutterstock
Blizu Nove Gorice je neznanec skoraj uspel vdreti v hišo, a mu je zvonček na vratih to preprečil. Stanovalka se je prebudila, nepridiprav pa izginil v noč. Prejeli pa smo še več poročil o takšnih in drugačnih tatičih.

Z novogoriške policijske uprave so sporočili, da je v noči na torek neznani storilec poskušal vlomiti v stanovanjsko hišo v Vrtojbi. Želel je poškodovati ključavnico, da bi odprl vhodna vrata. Ko pa je prijel za kljuko, se je oglasil zvonček, ki ga je stanovalka namestila na kljuko prav za take primere. Stanovalka se je zato prebudila in prižgala luči. To je storilca spodilo, še preden je uspel vrata odpreti.

V Prekmurju za kar 50 evrov ponaredkov

S Policijske uprave Murska Sobota pa so nas obvestili, da je bil v Pincah prijet tujec, ki je storitev poravnal z bankovcem za 20 evrov, za katerega se sumi, da je ponarejen. V Murski Soboti pa je bil odkrit bankovec za 10 evrov, za katerega prav tako sumijo, da gre za ponaredek. Oba bankovca so zasegli.

Bodo naredili lastno delavnico?

S še enim vlomom pa so imeli opravka žalski policisti. Policijska uprava Celje nas je namreč obvestila, da so obravnavali vlom v poslovni prostor, od koder so nepridipravi odnesli različno orodje. Ali si bodo s tem uredili in opremili lasten delovni prostor, pa ne vemo.

Komentarjev 1
  • Žurnalček 13:13 26.november 2012.

    20€ + 10 € = 35 € prbližno .