Slovenija
46 ogledov

Črnigoj pred rubežniki vozila skril na pokopališču

Dušan Črnigoj Žurnal24 main
V petek so rubežniki na pokopališču zaplenili tri luksuzna vozila v lasti Primorja, med drugim mercedesa Dušana Črnigoja. V četrtek skupščina delničarjev o usodi Primorja.

Rubežniki so v petek zaplenili tri luksuzna vozila v lasti Primorja, mercedesa S in dva audija A6. Prvega je vozil Dušan Črnigoj, prvi mož ajdovskega gradbinca, druga dva pa zdajšnja šefinja Marjana Novak in šef Primorja Holdinga Jože Brecelj, poročajo Finance.

Kot še pišejo, si je Črnigoj novi luksuzni mercedes, vreden med 130 in 170 tisoč evrov, omislil avgusta lani, ko je že bilo znano, da Primorje ne plačuje podizvajalcev in da je pred zlomom.

Zaposleni v Primorju naj bi omenjene avtomobile pred rubežem skrili na ajdovskem pokopališču, še prej pa naj bi z njih odstranili registrske tablice. Kot še poroča časnik, naj bi trajalo kar nekaj ur, da so rubežniki avtomobile našli na pokopališču, jih naložili in odpeljali.

Primorje se na dogodek še ni odzvalo.

V četrtek o usodi Primorja

Skupščina delničarjev Primorja Holdinga bo v četrtek odločala o dokapitalizaciji družbe. Od izida pa je odvisno, ali bodo banke Primorje še reševale ali bo Primorje šlo v stečaj.

V bankah upnicah se sicer bojijo, da bi Črnigoj odpeljal premoženje gradbinca, saj je bila že petkova dražba, ko bi morali Črnigoja in ostale lastnike razlastiti, odpovedana. Bančniki pravijo, da jo bodo ponovili le, če Črnigojevi v četrtek ne bodo oškodovali Primorja. Če pa bodo, v bankah upnicah napovedujejo takojšen stečaj Primorja, še poročajo Finance.

Komentarjev 12
  • Žurnalček 13:09 11.april 2012.

    Po takšnih neresničnih i lažnjivih člankih , ponavadi resni ljudje, take članke enostavno umaknejo ali pa se v nadaljevanju upravičijo in to ne prizadetemu ČERNIGOJU ampak svojim bralcem. Če ne znate članka zbrisati , vam lahko povem , da se ...prikaži večse ga z radirko ne da.

  • dd 12:52 10.april 2012.

    Vsa pohvala rubežnikom, ker so se zelo izkazali pri iskanju. Upam, da bodo delo še naprej tako vestno opravljali, ker nekaterim tajkunom gredo nesramnosti zelo dobro od rok.

  • Jani Kavsek 12:09 10.april 2012.

    Pokvarjenost do konca! Tuakj naj JJ & CO dela red in reže pogačo... ki si jo je badna nagrabila s krajo poštenim ljudem. potem ne bo treba jemat delavski raji.