Slovenija
61 ogledov

Čuda Kopaonika

Triglav Tadej Bernik
Kako naj bi žena bivšega direktorja zavarovalnice pridobila stanovanje.

Sklep. Žena Milana Skoka, bivšega direktorja Triglava Kopaonika (TK), naj bi postala lastnica stanovanja, ki ga je za Skoka v Beogradu najela zavarovalnica. Tako naši viri sklepajo na podlagi računov za stroške stanovanja.

Prepletenost
Lastnik stanovanja je bila družba M&M Intertrade, ki je bila po naših informacijah lastniško povezana s slovensko finančno skupino Trdnjava. S Trdnjavo pa je bil pred prihodom v Zavarovalnico Triglav povezan tudi Skok – bil je predsednik nadzornega sveta PID Trdnjava.

Kako naj bi stanovanje pridobila Skokova žena, naši viri niso povedali, domnevajo pa, da je M&M Intertrade oddajal stanovanje tudi po tem, ko ni bilo več njegovo.

Smer: diskreditacija
“Vse to se dela v smeri moje diskreditacije,” je dejal Skok. Dodal je, da je TK v njegovem mandatu posloval transparentno in pozitivno, ter nas opozoril na vrsto stroškov, ki nastajajo pod novim vodstvom. Na vprašanja v zvezi s stanovanjem pa je odvrnil, da so odgovori “razvidni iz javnih listin”. Pristavil je, da je bil takratni prokurist in zdajšnji predsednik upravnega odbora TK Igor Stebernak o vseh dogajanjih obveščen in se je hvalil, da je TK “dosegel zavidljive rezultate”.

Preiskave v zavarovalnici
Podobno nam je odgovorila Duška Urbancl iz družbe M&M Intertrade oziroma njene naslednice Hyundai Auto Beograd: ko smo jo vprašali, ali je družba bila lastnica omenjenega stanovanja in kdaj je bilo to prodano, nas je napotila na beograjske javne ustanove.

V TK potekajo notranje in zunanje preiskave v zvezi s stanovanjem, pa nam je sporočila Ivana Matović iz TK.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.