Slovenija
39 ogledov

Čufarjeva ulica: zapora je, znaka ni

(Foto: Bralec) Žurnal24 main
Čufarjeva ulica je prekinjena z zaporo. Bralec: Ustrezne označbe glede preusmeritve ni. MOL: Dovolj je, da so površine izven gradbišča označene kot mešane površine za pešce in kolesarje.

"Že lep čas je promet za kolesarje po Čufarjevi prekinjen z zaporo, niti znaka o preusmeritvi na površino za pešce ni, saj bi bili ti verjetno ogroženi. Toda za kolesarje je to videti tako, kot če bi nekdo zaprl pas za motorna vozila in bi vozniki motornih vozil morali peš ob vozilu naprej," nam je sporočil bralec, ki ga takšna ureditev spravlja v slabo voljo.

Do kdaj bo tam zapora in zakaj ni poskrbljeno za ustrezno označbo, smo povprašali na Mestni občini Ljubljana (MOL). Odgovorili so nam, da je bila vložena vloga za podaljšanje do 5. februarja. "Glede na to, da je gradbišče na pešconi, je dovolj, da so površine izven gradbišča označene kot mešane površine za pešce in kolesarje," so še dodali.

Več informacij, tudi glede drugih zapor v mestu, najdete na tej povezavi.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.