Slovenija
40 ogledov

Cvikla zaradi nesklepčnosti niso zaslišali

Milana Cvikla je prišel na zaslišanje, a ga komisija zaradi nesklepčnosti ni izv Žurnal24 main
Parlamentarna komisija, ki preiskuje ozadje afere Patria zaradi nesklepčnosti ni zasedala. Milan Cvikl je sicer prišel v državni zbor, vendar ni bil zaslišan.

Komisija DZ o Patrii danes ni zaslišala priče Milana Cvikla. Ta je sicer prišel v poslopje državnega zbora, vendar pa se koalicijski člani komisije z izjemo predstavnika DeSUS niso udeležili seje, zaradi česar je bila komisija nesklepčna.

Predsednik komisije Branko Grims je ob tem ponovil, da s tem koalicija dokazuje, da se boji resnice o Patrii.

O Cviklu že pred zaslišanjem dosti povedanega
"Takega bedaka, kot je on, še nisem videl v življenju," je pred časom o Cviklu povedal Walter Wolf, ki ga obtožujejo, da je nekdanjemu predsedniku vlade Janezu Janši izročil podkupnino za izbiro finskega ponudnika. Cvikla je pri tem še označil za "mentalnega invalida".

"On je dejal, da ima za to pisano dokazilo, ki ga do danes nikomur ni pokazal," je o Cviklu za hrvaški Jutarnji list nedavno povedal Wolf, ki je Cvikla v istem intervjuju označil za "kriminalca".

Opozicija meni, da gre za politično režirano zgodbo
Komisija, ki preiskuje ozadje afere Patria, je bila ustanovljena na pobudo poslancev opozicijskih SDS in SNS, ki so prepričani, da gre pri aferi za "politično ozadje in politično režirano zgodbo."

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.