Slovenija
4 ogledov

"Da ne bo obtolčen"

(Foto: Bralec Žurnala24) Žurnal24 main
Se kdaj vprašate, zakaj nekateri parkirajo vozilo na dveh parkirnih mestih? To se je vprašal tudi naš bralec in dobil naslednji odgovor.

"Moram tako parkirati, ker mi ga drugače lahko obtolčejo," je bralcu Danijelu, ki nam je tudi poslal fotografijo, dejal voznik vozila na fotografiji.

Slednji je namreč parkiral pred eno izmed trgovin v Izoli, Danijel pa ga je vprašal, ali za parkiranje res potrebuje dve parkirni mesti.

Po zanimivem odgovoru mu je Danijel še zabrusil, "da naj si kupi cenejši avto, pa takih problemov ne bo več imel". A zgodbe s tem še ni bilo konec. Ko se je namreč odpravljal v drugo trgovino, je omenjenega gospoda opazil tudi tam.

"Na parkirnem prostoru s pogledom poiščem njegov 'dragoceni' avto, kar seveda ni bil problem, saj ima res zanimivo navado parkiranja," je zapisal bralec in dodal, da upa, da bo fotografija kaj pomagala pri izboljšanju prometne kulture v Sloveniji.

Komentarjev 1
  • wolf.ata 11:59 14.junij 2017.

    ja res ni lepo in po predpisih ampak dragi g.Danijel,ko vidiš kolturo ljudi pri odpiranju vrat avtomobilov na parkingih,pa še zanalašč odpre vrata svojega rjastega avta,češ ta ima pa dosti denarja za tak avto,v resnici si pa trga od svojih ...prikaži več ust-ne tvojih,da se vozi na šiht,ja pa tete imajo torbico na zadnjih sedežih in odpre vrata za to torbico vredno 20 eurov in poškoduje tvoja vrata na avtu vredna 5000 eurov,ja imam cliota ampak tudi pazim na vsako prasko in pazim,ampak to je moj avto-lastnina in ne tvoja in te nič ne briga,kako parkira tale g.brigaj se zase,za to so policaji,pa slikaj mene na parkingu,če se upaš,pa da vidiš kako te slečem fizično in finančno,pa da vidmo kje boš spal