Slovenija
1434 ogledov

Dan št. 3, zastoj št. 3

Zastoj na avtocesti arhiv Žurnal24 Zastoj na avtocesti.
Vsak dan ista zgodba na istem odseku.

Na primorski avtocesti je tudi danes prišlo do prometne nesreče, promet je oviran pred priključkom Brezovica proti Ljubljani. Nastal je skoraj devetkilometrski zastoj, potovanje se podaljša za okoli pol ure, poroča prometnoinformacijski centru. Obvoz za osebna vozila je možen po regionalni cesti med priključkoma Vrhnika in Brezovica.

Tako v soboto kot v petek je na primorski avtocesti prihajalo do dolgih zastojev zaradi prometnih nesreč, ki so se zgodile zaradi neprilagojene hitrosti in prekratke varnostne razdalje. 

Zastoji so še na štajerski avtocesti pred priključkom Slovenska Bistrica - jug proti Mariboru, na štajerski avtocesti pred prehodom Šentilj proti Avstriji in na cesti Bohinjska Bela-Bled.

Čakalna doba je na mejnih prehodih s Hrvaško, in sicer do pol ure pri vstopu v državo na Dragonji, Jelšanah, Sečovljah, Starodu, Metliki in Obrežju ter do dve uri na Gruškovju.

Do 21. ure velja omejitev prometa za tovorna vozila z največjo dovoljeno maso nad 7,5 tone.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.