Slovenija
9 ogledov

Danes koncert Big Foot Mame

Žurnal24 main
Prvi dvodnevni mednarodni otroški festival v Svečini na Štajarskem je prvi dan navdušil, zaključil pa ga bo koncert glasbene skupine Big Foot Mama.

Nino Verdnik

Med 20. in 21. junijem se letos prvič odvija Prvi dvodnevni mednarodni otroški festival Losifest08, ki je lociran v Svečini blizu meje s sosednjo Avstrijo. Primož Ledinek , producent festivala, je za žurnal24 povedal: „ Dogajanje je kot vidite zanimivo in pestro. Za otroke smo organizirali številne delavnice, kot so stenoblajh, glasbene delavnice, hoja po vrvi, žongliranje in tako dalje. Vso dogajanje se bo zaključilo danes v soboto s koncertom znane skupine Big Foot Mama. Cena vstopnic so simbolične, in sicer 5 evrov za delavnice in 7 evrov za koncert.“ Vsaka delavnica poteka od 40 in 45 minut.


Nino Verdnik

 
Dogajanje v vasi
Celoten festival se odvija v središču vasi Svečina med cerkvijo in športnim igriščem, promet je namreč za avtomobile zaprt.


Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.