Slovenija
166 ogledov

Danes ponekod dež in poledica

vreme Vreme.net
Današnji dela prost dan je vredno izkoristiti, že popoldne je namreč napovedano poslabšanje, možne so padavine. Bo novo leto belo? Ta teden lahko namreč pričakujemo snežinke.

Medtem ko bo današnje dopoldne jasno (ponekod sicer pretežno oblačno), se bo že popoldne večinoma pooblačilo. Ponekod v vzhodnih in južnih krajih bodo občasno rahle padavine, po nižinah bo večinoma rahlo deževalo, zato bo lokalno možna poledica, napovedujejo na Agenciji RS za okolje.

Jutri bo precej jasno, zjutraj in dopoldne, ponekod pa tudi večji del dneva, bo po nižinah megla ali nizka oblačnost. Najnižje jutranje temperature bodo od -7 do -2, najvišje dnevne od 1 do 6 stopinj Celzija.

V sredo bo precej jasno, tudi v četrtek bo sprva še delno jasno z jutranjo meglo, čez dan pa se bo od zahoda pooblačilo in proti večeru se bodo začele pojavljati manjše padavine. V petek tako lahko sodeč po obetih v okolici Ljubljane in na Gorenjskem pričakujemo snežinke. Več: vreme.net.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.