Slovenija
13 ogledov

Danes znan nov predsednik

(Foto: Danilo Kesič) Žurnal24 main
V KK Krka upajo, da bodo nedavni pretresi v klubu prinesli svežino in uspeh.

"Kljub nekaj pretresom v igralskem kadru in tudi v vodstvu se cilji, postavljeni pred sezono, ne spreminjajo. Želimo najmanj drugo mesto v ligi za prvaka, saj to daje možnost vnovičnega igranja v ligi NLB, ter finale," pravi direktor Košarkarskega kluba Krka (KK) Miro Župevec. Aleksandar Džikić je bil edini od trenerjev, ki ga na sredinem srečanju z novinarji ni bilo, saj je s košarkarji treniral v Poreču.

Krko jutri čaka tekma z Geoplin Slovanom. Igralci so zdravi, le Jure Balažič, ki se vrača po poškodbi, jutri verjetno še ne bo igral.

Kot je znano, je zaradi nekaj zaporednih domačih porazov odstopil predsednik kluba Marjan Erpe. Upravni odbor za njegovega naslednika predlaga dozdajšnjega podpredsednika Braneta Kastelca, danes se bodo o tem odločali na izredni skupščini. Kot trdi Župevec, Erpe ostaja v upravi kluba. KK Krka pa tudi nima več predstavnika za odnose z javnostmi. "Marjan Menger je to funkcijo opravljal zaradi 60-letnice kluba. Ne gre za spor, pač pa za odločitev, da tega delovnega mesta ne potrebujemo."

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.