Slovenija
13 ogledov

Danijela se vrača v Ljubljano

Praznično okrašeno novoletno drevo Reuters
V ponedeljek se bo v Ljubljani tradicionalno začel veseli december, in sicer s prižigom luči. Nameščenih bo 64 kilometrov svetlobnih skulptur in lučnih girland na sedmih smrekah in drugih drevesih, največja smreka (15 metrov) bo na Prešernovem trgu. Okrasitev bo stala slabih 167 tisoč evrov brez DDV.

V veselem decembru bodo poleg sejmov in sprevodov Miklavža in dedka Mraza številni brezplačni koncerti. Med nastopajočimi bo znova ljubljenka ljubljanskega župana Zorana Jankovića Danijela, poleg nje pa Siddharta, Modrijani, Čuki, Nuša Derenda, Alenka Godec, Elda Vilder, Neisha, Crvena jabuka, Murat & Partizan, Time to Time, Fake Orchestra.

Silvestrovanja bodo tradicionalno na štirih prizoriščih. Na Kongresnem trgu bodo na prehodu v novo letu zabavali Soul Fingers, Natalija Verboten in Kingstoni.

Novost letošnjega veselega decembra v Ljubljani je drsališče na Kongresnem trgu, ki bo obratovalo vsak dan med 9. in 22. uro, vsak dan bodo med tem časom tri ure brezplačnega drsanja.

 

Komentarjev 3
  • heavyd 09:11 30.november 2012.

    upam, da se vrača zadnje leto. ZOKI GOTOF SI!

  • wester62 16:09 29.november 2012.

    lahko bi kam drugam dali ta denar in bi imeli manj lučk,pa bi bilo še vedno zelo lepo. ljubljana je že tako ali drugače zelo lepa.

  • nostradamus 11:59 29.november 2012.

    bo danijela imela poslovilni koncert za zupana ko je prevzel zupanovanje mu je pela - ide mi u zivotu ide mi sedaj bi morali povabiti skupino zabranjeno pusenje z njihovim hitom zenica bluz