Slovenija
48 ogledov

Daš modrček in dobiš ...

“Vse skupaj ni nič opolzkega, le zabava. Naši bum bum natakarji vselej pričarajo Žurnal24 main
Bellavita bar. Brezplačno na Severinin koncert v zameno za modrček.

 

Če jih bo preveč. Šteli bodo modrčke. Prvih 50 pogumnih, ki bodo bum bum natakarjem v petek ali soboto podarili svoj modrček, bo prejelo brezplačno vstopnico za Severinin koncert. Dalmatinka bo nastopila v petek, 14. maja.

Za veliki koncert dalmatinske lepotice Severine, ki bo prihodnji petek na odru pred našim lokalom, smo od vsega začetka nameravali podariti določeno število vstopnic. To pa smo želeli storiti na nekoliko drugačen in zabaven način. Ker imamo ekipo natakarjev, ki jo sestavljajo sami postavni fantje, smo se odločili za tako marketinško potezo,” pove Danijel Kodarin, lastnik bara Bellavita, kjer bodo ta konec tedna v zameno za modrček 50 pogumnim podarili vstopnico za omenjeni koncert.

Nič opolzkega
Ker se je ekipa Bellavite prvič odločila za takšen dogodek, še ne vedo natančno, kako bo potekal. “Pustili se bomo presenetiti in bomo videli, ali je bila to dobra zamisel, ki pa ne predstavlja nič opolzkega. Punc nihče ne sili, da bi se slekle, vse skupaj je bolj za zabavo, saj naša ekipa bum bum natakarjev vedno pričara živahno vzdušje. Res ne bi znal napovedati, kako bo vse skupaj potekalo, treba je počakati in videti, kakšen bo odziv. Morda bodo dekleta navdušena in bo modrčkov toliko, da bodo lahko natakarji kar izbirali. Načeloma pa velja, da vstopnico prejme prvih 50,” razlaga Kodarin.

Sledijo drugi koncerti
Severininemu koncertu to pomlad sledijo drugi hrvaški izvajalci: 22. maja bo nastopil Oliver Dragojevič z Dupini, 11. junija pa Petar Grašo.

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.