Slovenija
14 ogledov

"Davil žensko"

Pred Zborom za republiko
1/18
Nino Verdnik
Pred dvorano, kjer je imel Zbor za republiko javno tribuno, sta obračunala dva moška, v dvorani pa je moški napadel žensko.

"Pijani SDS podpornik je fizično napadel žensko (mati dveh otrok), jo začel daviti ter zmerjati z lezbijko in da ji je mesto pri otrocih. Na srečo obstajajo fotografije davitelja. Smrad!" je na Facebooku zapisal dogodek v dvorani Zbora za republiko Srđan Trifunović, eden od predstavnikov skupine na Facebooku Franc Kangler naj odstopi kot župan Maribora. Trifunović je še napisal: "Pred tem pa je kolesar (najverjetneje SDS podpornik) zapeljal v dva, ki sta držala transparent in se potem fizično spravil ne enega od njih. Policija ima fotografije, saj je potem pobegnil, ob tem nas prisotne zmerjal z vsem možnim."

Policija delno potrjuje njegove besede s sporočilom, ki so ga iz Policijske uprave Maribor poslali pol ure pred polnočjo sinoči: "Pred dvorano je kolesar napadel protestnike in zbežal. Policisti o dogodku zbirajo obvestila. V dvorani je prišlo do spora in prerivanja med moškim in žensko. Policisti okoliščine še preverjajo. Zoper moškega sledi plačilni nalog. Ko so odhajali, je pred dvorano prišlo do spora in žaljivk med moškim in žensko. Obema sledi plačilni nalog."


Kot smo že poročali, je do fizičnih obračunov pred in v dvorani, kjer je potekala javna tribuna Zbora za republiko z naslovom "Kdo nam je v resnici ukradel državo", prišlo včeraj popoldan.

Komentarjev 53
  • feferon 20:19 25.januar 2013.

    Seveda kdo pa drug! Ženske za šporhet in rojevat otroke... Miselnost SDS-ovih zvestih privržencev...Cerkev bi jih najraje kar skurila, ker si dovolijo po njihovem preveč.

  • majmun1978 14:43 24.januar 2013.

    cerkev nima nobene pravice da se vtikuje v drzavne zadeve,posluje na borzah,sluzi z nepremicninami,kot sestre usmiljenke,cerkev je tu da nas uči o bogu,da nam as uci kako bit dober človek,,kako odpuščatito kar trenutno pocne cerkev je sramota za njo,sram ...prikaži več me je da sem kristjanpredlagam da se bi kdaj zbrali pred nadškofijo v ljubljani ali škofijo v mariboru da jim sporočimo GOTOVI SO!!!

  • JackD 14:15 24.januar 2013.

    Točno to, Mkovac22. Ravno sem razmišljal, da je tale Trifunović (kdor koli že je) na enakem nivoju (če ne celo na nižjem) kot ti pretepači. To je podobno, kot če bi dejal, da Srđan Trifunović sigurno krade in se pretepa, ...prikaži več samo zato ker sem videl njegovo ime in priimek. To pa pač ne gre tako..