Slovenija
21 ogledov

Deček je utonil po nesreči

Dopust ruske družine v Sloveniji se je končal s tragedijo. Simbolična fotografij Žurnal24 main
Osemletnik, ki je pred dnevi umrl v bazenu Term Čatež, se je utopil, je pokazala sodna obdukcija. Policija za zdaj izključuje tujo krivdo.

Obdukcija je tako izključila zdravstvene težave otroka. "Preiskava je še v teku," nam je pojasnila tiskovna predstavnica PU Novo mesto Alenka Drenik. "Očitno je šlo je za nesrečo," je dodala, kaj več pa v tem trenutku ni mogla povedati, saj policisti še razčiščujejo okoliščine. Tako za zdaj ni znano, ali je reševalna služba Term v trenutku nesrečnega dogodka delovala po pravilih in kje je bil takrat njegov oče. V podjetju sicer do konca preiskave ne dajejo izjav.

Kot je znano, se je deček, sicer doma iz Rusije, drugega junija z očetom kopal v zunanjem bazenu, nakar je odšel v notranji bazen, kjer so bili njegovi vrstniki. Tam so ga čez čas opazili negibnega, oživljanje pa je bilo žal neuspešno. Bazen, v katerem se je utopil osemletnik, je bil globok le 1,3 metra.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.