Slovenija
13 ogledov

Del počitnic moker, 1. november pa …

Jesen Shutterstock
Vremenoslovci za prvi del počitniškega tedna napovedujejo lepo vreme, za drugi del malo manj. Sveče ob grobovih bodo gorele ob predvidoma suhem vremenu.

Po delno jasnem prvem počitniškem dnevu jutri sledi nizka oblačnost, ki bo ponekod lahko trajala večino dneva. Najvišje dnevne temperature bodo jutri od 10 do 16, na Primorskem do okoli 19 stopinj Celzija.

V sredo bo sprva delno jasno z meglo ali nizko oblačnostjo po nižinah. Čez dan se bo od zahoda oblačnost povečala. Predvsem na zahodu bo popoldne občasno rahlo deževalo. V četrtek bo oblačno. V zahodni in deloma v osrednji in južni Sloveniji bo občasno rahlo deževalo,” napovedujejo na Agenciji za okolje RS.

V četrtek se bo ciklonsko območje iznad severnega pomikalo proti osrednjemu in južnemu Sredozemlju. Naši kraji bodo na obrobju dogajanja. Ob koncu tedna se bo nad srednjo Evropo in Alpami spet okrepilo območje visokega zračnega tlaka.

V četrtek bo prehodno več oblačnosti, občasno bo tudi deževalo. Od petka do torka nato spet kaže na suho vreme. Postopno bo malo hladneje.

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.