Slovenija
22 ogledov

Denar, ki ga je zadel, bo razdelil

Brezdomec
1/2
PrtSc You tube
Brezdomec Dennis Mahurin iz ZDA je na loteriji zadel 50 tisoč evrov. Odločil se je, da bo denar razdelil med svoje prijatelje, brezdomce.

Dennis Mahurin, ki že 20 let živi v šotoru je pred kratkim na loteriji zadel 50 tisoč evrov. Pravi, da se bivanju v šotoru ne bo odpovedal, denar, ki ga je zadel pa bo razdelil med ljudi, ki so potrebni pomoči.

"Gledajoč vse brezdomce okoli sebe sem se odločil. Vsakemu izmed njih bom dal 100 dolarjev," je dejal Dennis, ki ga vsi poznajo kot zelo dobrega in poštenega človeka.

"Krasen je. Je pravi kavalir," je za Hufftington post dejala Sandra Rankin, ki je zaposlena v trgovni na bencinski črpaki, katero Dennis obišče od trikrat do štirikrat na teden. In prav v tej trgovini je tudi vplačal dobitno kombinacijo.

To pa ni prvi brezdomec v ZDA, ki se mu nasmehnila sreča. Lanskega oktobra je brezdomec iz Južne Karoline, ki je želel ostati anonimen na loteriji zadel 200 tisoč dolarjev. Dejal je, da bo z denarjem sebi in svoji družini omogočil ddostojno življenje.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.