Slovenija
2 ogledov

Denar, ki ga je zadel, bo razdelil

Brezdomec
1/2
PrtSc You tube
Brezdomec Dennis Mahurin iz ZDA je na loteriji zadel 50 tisoč evrov. Odločil se je, da bo denar razdelil med svoje prijatelje, brezdomce.

Dennis Mahurin , ki že 20 let živi v šotoru je pred kratkim na loteriji zadel 50 tisoč evrov. Pravi, da se bivanju v šotoru ne bo odpovedal, denar, ki ga je zadel pa bo razdelil med ljudi, ki so potrebni pomoči.

" Gledajoč vse brezdomce okoli sebe sem se odločil. Vsakemu izmed njih bom dal 100 dolarjev, " je dejal Dennis, ki ga vsi poznajo kot zelo dobrega in poštenega človeka.

"Krasen je. Je pravi kavalir, " je za Hufftington post dejala Sandra Rankin, ki je zaposlena v trgovni na bencinski črpaki, katero Dennis obišče od trikrat do štirikrat na teden. In prav v tej trgovini je tudi vplačal dobitno kombinacijo.

To pa ni prvi brezdomec v ZDA, ki se mu nasmehnila sreča. Lanskega oktobra je brezdomec iz Južne Karoline, ki je želel ostati anonimen na loteriji zadel 200 tisoč dolarjev. Dejal je, da bo z denarjem sebi in svoji družini omogočil ddostojno življenje.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.