Slovenija
5 ogledov

Denar za ogrožene študente

Študenti Anže Petkovšek
Pomoč. Študenti lahko na razpisu dobijo do 400 evrov.

Sredstva. Študenti, ki so se znašli v socialni stiski, se lahko za enkratno in nepovratno denarno pomoč prijavijo na razpis Fundacije Študentski tolar. Dobijo lahko največ 400 evrov, pri izpolnjevanju razpisa pa je ključno, da čim bolj opišejo stisko, v kateri so se znašli.

Prijave tudi brez statusa

Razpis je namenjen študentom ljubljanske univerze in tistim, ki so brez statusa ostali prvo leto, a so vpisani na katero izmed članic Šoua. Prosilci morajo priložiti dokazila o prejemkih na bančni račun v zadnjega pol leta pa tudi o dohodkih družinskih članov v prejšnjem letu. Nekateri prosilci na razpis priložijo tudi potrdila o zdravstvenih težavah, računih za najemnino ali morebitnih otrocih. Če bodo študenti denar prejeli, ga lahko porabijo za najemnino, preživljanje otroka, invalidnost ali druge zdravniške težave pa tudi vpisnino in nakup osnovnih življenjskih potrebščin. O rezultatih bodo kandidati obveščeni najpozneje 
v 60 dneh.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.