Slovenija
60 ogledov

DeSUS in Zares podpirata Globočnika

Globočnik je sicer tudi športni direktor Plavalnega kluba Radovljica. Na fotogra Žurnal24 main
Predsednik stranke DeSUS Karl Erjavec podpira neodvisnega županskega kandidata v občini Radovljica Cirila Globočnika. Podporo mu je izrekla tudi stranka Zares.

Erjavec je prepričan, da ima Ciril Globočnik dovolj izkušenj, znanja in socialnega čuta za uspešno vodenje občine. "Globočnik je človek, ki ima karizmo in izkušnje ter je v svojem poslu zelo uspešen, zato v stranki DeSUS ne dvomimo, da bo lahko uspešno vodil občino," je poudaril Erjavec.

Za župansko funkcijo se bo spopadel s sedanjim podžupanom Primožem Jegličem (LDS), državnim svetnikom Bogomirjem Vnučcem (SDS) in direktorjem Linhartove dvorane Andrejem Kokotom, če bo uspel zbrati dovolj podpisov podpore.

Pozornost bi namenil starejšim
Globočnik je ob tem zagotovil, da je veliko pozornosti treba nameniti starejši generaciji. Izpostavil je medgeneracijsko povezovanje, brez katerega si ne predstavlja delovanja občine v bodoče, saj je znanje potrebno prenašati na mlajše generacije.

Zavzel se je tudi za nadgradnjo pešpoti in gradnjo oskrbovanih stanovanj, ki jih v Radovljici še ni. "Na splošno pa dajem prednost občanom pred politiko, v preteklosti me je namreč preveč motilo strankarsko razdvojevanje," je dodal.

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.