Slovenija
5836 ogledov

Poklapani Karl Erjavec

Karl Erjavec na soočenju predsednikov strank Saša Despot soočenje predsednikov vseh strank, parlamentarnih in zunajparlamentarnih strank ter list za državnozborske volitve
Najprej počakajmo na uradne rezultate, je poklapan šef Desusa.

"Osem strank ima med pet in deset odstotkov glasov. Pri vzporednih volitvah je bilo preštetih zelo malo glasov. Počakajmo do konca, pa boste videli, da bo še prišlo do sprememb," je bil sicer v izjavah optimističen Karel Erjavec.

Na vprašanje, ali bo zaradi slabega rezultata odstopil z mesta predsednika stranke, pa je odgovoril: "Če bo ostalo pri petih odstotkih, bi bil to najslabši rezultat, odkar sem predsednik. Toda, kot pravim, to niso še uradni rezultati, počakajmo do konca, rezultati se bodo še spremenili."

dezuni@zurnal24.si

Komentarjev 9
  • Žurnalček 12:08 04.junij 2018.

    ŽURNAL , očitn Gre za dirigiran napad JanševiH jurišnikov na ostale medije , ki so jim dosegljivi ! Preberite si portal norcev na Nova TV in ga primerjajte S temle tu. Ni razlike zato , by by , z idioti ...prikaži več ne mislim niti skupaj čitati istih novic niti njihove bolane komentarje !

  • 4ba2a8e4cc2cfe1172eec499b48f077b0c78143c 08:47 04.junij 2018.

    Žal Korl,take so posledice če se spajdašiš z Jankovičem.Od Bratuškove bi se lahko naučil.Ah ja ,zdaj vidiš kako je ko te tvoji pustijo na cedilu.Enako si naredil z nami ko nisi hotel priti z dopusta ko je bila prisluškovalna afera.

  • smuc 21:45 03.junij 2018.

    Za Erjavcem pa res ne bomo jokali, saj je naredil več škode kot koristi. Pač ni tako brihten kot je mislil, pa še tisti nori pakt z Jankovičem!!!