Slovenija
38 ogledov

Dež bo z nami do četrtka

(Foto: Saša Despot) Žurnal24 main
Večji del delovnega tedna nas bodo spremljali oblaki in dežne padavine, ki bodo najmočnejše jutri in v torek. Izboljšanje šele s petkom.

Prebivalcem na zahodu Slovenije bodo dežniki do četrtka nepogrešljivi del opreme. Za ponedeljek vremenske prognoze napovedujejo, da bo na zahodu padlo med 25 in 50 mm dežja, padavine bodo pogoste tudi v torek, v sredo in četrtek pa občasne.

OPOZORILO
Jutri med 7:00 in 11:00 uro bo povišano plimovanje, zato utegne morje poplaviti nižje dele obale. Pravočasno zaščitite svoje premoženje!

Na vzhodu države bo vreme precej boljše, v glavnem bo suho, dež bo padal le občasno, vmes bodo tudi sončna obdobja, je za Žurnal24 napovedal dežurni prognostik Uroš Strajnar iz Agencije RS za okolje.

Osrednji del Slovenije bo imel vreme nekje vmes z veliko oblaki, povsod po državi pa bodo vztrajale razmeroma visoke temperature, zjutraj nad 5 stopinjami, čez dan pa okoli 15 stopinj Celzija.

Vse o vremenu na portalu vreme.net.

Jutri proti večeru se bo snežna meja sicer spustila od 1.600 proti 1.000 metrov, a bodo takrat padavine že oslabele.

Od petka dalje se bo vreme postopoma izboljšalo, je za nekaj več vremenskega optimizma poskrbel Strajnar.

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.