Slovenija
7 ogledov

Dež bo zajel državo, jutri hladneje

vreme dežnik Shutterstock
Danes zvečer se bodo padavine sprva pojavljale na severu države, ponoči pa se bodo razširile nad celotno Slovenijo, suho bo le ob morju. Jutri bo zato hladneje.

Popoldne bo še zmerno do pretežno oblačno, kasneje pa se bodo predvsem v severni polovici Slovenije začele pojavljati posamezne plohe in nevihte. Ponoči bodo lahko krajevne padavine tudi drugod po državi, le ob morju bo povečini suho. Najvišje dnevne temperature bodo od 19 do 26, na Primorskem do 28 stopinj Celzija, sporočajo iz Agencije RS za okolje.

Jutri čez dan bodo padavine sicer ponehale in delno se bo zjasnilo, a bo nekoliko hladneje, na Primorskem pa bo pihala šibka burja. Najnižje jutranje temperature bodo od 10 do 15, na Primorskem okoli 18, najvišje dnevne od 17 do 21, na Primorskem do 26 stopinj Celzija.

Že v torek pa nas čaka spet toplejše vreme, ki se bo nadaljevalo tudi v sredo in v prihodnjih dneh. Zjutraj nas bo ponekod po nižinah pozdravila megla.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.