Slovenija
18 ogledov

Dimičeva v Diners Clubu

(Foto: Saša Despot) Žurnal24 main
Nekdanja vodja Pahorjevega kabineta je danes, kot smo prvi poročali, začela delo v Diners Clubu.

Spomnimo, da smo še pred kratkim pisali, da naj bi se Dimičeva zaposlila pri svojem spremljevalcu Romanu Horvatu. Očitno pa je bila omenjena zaposlitev le začasna, saj so danes zaposleni v Diners Clubu pozdravili novo sodelavko Simono Dimic.

Na delovno mesto svetovalke direktorja družbe za prodajo je zaposlena za nedoločen čas, s poskusno dobo šestih mesecev, so sporočili iz Dinersa. Dimičeva bo odgovorna predvsem za projekt business travel account in partnerske povezave.

Diners Club in njegov lastnik Tomaž F. Lovše ne poslujeta z državo in prav tako nimata v lasti delnic državnih družb ali državnih obveznic, so še pojasnili v družbi.

Spomnimo, da je Dimičeva nepreklicno odstopila z mesta vodje kabineta 22. oktobra, potem ko so mediji izbrskali podatke, da je s svojim partnerjem Romanom Horvatom prišla do izjemno ugodnega kredita za obnovo hiše, ki so jo obnavljali delavci Vegrada z materialom s Celovških dvorov.

Delovno razmerje v Pahorjevem kabinetu pa je Dimičeva prekinila 24. oktobra, dva dni po odstopu z mesta šefinje.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.