Slovenija
31 ogledov

Direktorju Snage je prekipelo

Slovenija 01.07.2013, smeti, polni smetnaki ob Grudnovem nabrezju v Ljubljani, f Saša Despot
Odstop. Naročili sistematizacijo, potem je niso potrdili, kaplja čez rob pa je bilo izplačilo božičnice.

"Nadzorni svet je na svoji prvi seji sprejel sklep, naj kot vršilec dolžnosti čim prej izpeljem proces sistemizacije in reorganizacije družbe. Ko sem pripravil gradivo, so ga nadzorniki z dnevnega reda umaknili, na koncu pa so sprejeli sklep, da tega ne smemo izpeljati," pravi zdaj že nekdanji direktor Snage Bernard Majhenič, ki je na tem mestu nasledil odstavljenega Ivana Hajnška, a je včeraj tudi sam odstopil.

Kaplja čez rob pa je bil sklep, sprejet minuli petek, ko so nadzorniki brez njegovega vedenja sledili predlogu sindikata in odobrili izplačilo božičnice v višini 600 evrov. "Če bodo rezultati družbe izplačilo dopuščali, jo podpiram. A rezultati poslovanja še niso znani," dodaja Majhenič.

Božičnico so razveljavili

Nadzorni svet Snage je medtem na včerajšnji seji že izbral novega direktorja, ki pa ga bodo javnosti predstavili v petek. Za več informacij smo poklicali tudi prvo nadzornico Rebeko Lukman Kovačič, a se na naše klice ni odzvala. Izvedeli pa smo še, da so nadzorniki sporni sklep o izplačilu božičnice razveljavili.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.