Slovenija
6 ogledov

Dirka po umetniško

Kolesarska Dirka po Sloveniji lahko prinese zmage in nagrade tudi mladim likovni Žurnal24 main
Natečaj. Poziv mladim ustvarjalcem pred slovensko pentljo.

Novo mesto. “Ker želimo kolesarstvo približati tudi mladim, pripravljamo natečaj Naj likovni izdelek Dirke po Sloveniji. Učitelje likovne vzgoje, mentorje ustvarjalnih delavnic, starše in prijatelje vabimo, naj vanj vključijo mlade, saj si želimo čim več izdelkov na temo kolesarske Dirka po Sloveniji,” pravijo v Kolesarskem klubu Adria Mobil Novo mesto.

Letos znova 4 etape
Športno
. Kolesarska Dirka po Sloveniji se bo začela 17. junija z etapo od Kopra do Medvod; sledile bodo etape Ljubljana–Beljak, Bled–Krvavec in Brežice–Novo mesto. Skupno bodo kolesarji prevozili 667 kilometrov.

Na cilju nagrada
Na natečaju lahko sodelujejo osnovnošolci in srednješolci, najboljši izdelek ter avtorja pa bodo predstavili in nagradili na cilju dirke 20. junija v Novem mestu. Izdelke bodo predstavili tudi na spletni strani dirke Posloveniji.si. Rok za njihovo oddajo je 16. junij, risbe, slike, plakate, fotografije in še kaj pa pričakujejo na kolesarska.dirka2010@gmail.com ali KK Adria Mobil, Topliška cesta 4, 8000 Novo mesto, s pripisom: Za likovni natečaj.

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.