Slovenija
1779 ogledov

Divjal 215 km/h, to je sledilo...

Odsekovni merilnik hitrosti Andrej Leban Z odsekovnim merilnikom so v Hrastju (na fotografiji) merili hitrost od marca do konca oktobra 2021. Pilotni projekt umirjanja hitrosti, ki ga je MO Kranj izvajala v sodelovanju s Telekomom, se je končal.
Sinoči so policisti PP Novo mesto obravnavali voznika, ki je avtocesti vozil s povprečno hitrostjo 215 km/h.

S Postaje prometne policije Novo mesto so sporočili, da so policisti v noči na 22. 7. ob nadzoru prometa obravnavali 53-letnika, ki je na avtocesti med Drnovim in Brežicami, vozil s povprečno hitrostjo 215  km/h. Kršitelju so izdali plačilni nalog v višini 1200 evrov in izrekli devet kazenskih točk.

Prav tako so sinoči obravnavali druge kršitve prometne varnosti. Na območju Mirnopeške ceste so ustavljali voznika osebnega avtomobila, na katerem ni bilo nameščenih registrskih tablic. Kršitelj znakov policistov ni upošteval, s pospešeno hitrostjo je nadaljeval z vožnjo, v ovinku zaradi neprilagojene hitrosti izgubil oblast nad vozilom, zapeljal s ceste in se prevrnil. Lažje poškodovanega voznika so reševalci oskrbeli in odpeljali v bolnišnico. Policisti so ugotovili, da gre za 32-letnega  kršitelja, ki nima veljavnega vozniškega dovoljenja, vozil je neregistriran in nezavarovan avtomobil. 

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 3
  • lada 14:46 22.julij 2021.

    šinfer

  • lada 14:43 22.julij 2021.

    komuniste pobit; 100 % je bil rdeć prase v tatinskem koritu, zmerom situ !

  • kmetek 11:24 22.julij 2021.

    ŠIPOZA