Slovenija
24 ogledov

Do taksija v Ljubljani s posebno aplikacijo

Taksi Žurnal24 main
Za november Kjesitaksi.com napoveduje zagon aplikacije za mobilne telefone na operacijskem sistemu Android, s katero bo mogoče preveriti lokacijo in ceno taksija ter ga naročiti.

Mobilna aplikacija omogoča izpis najbližjih taksijev in podatke o taksidružbah (cena na kilometer, startnina). Izbrani taksi je bo mogoče poklicati neposredno iz aplikacije, kar bo poenostavilo in pospešilo postopek pridobivanja taksija, pišejo na spletni strani.

"Podjetje je v ustanavljanju, sodelovali bodo z eno veliko taksidružbo za brezklicno naročanje, ostale taksiste pa bo mogoče poklicati prek telefona. Slediti bo mogoče vsem," nam je povedal Matej Peršolja iz Kjesitaksi.com. Pravi, da se bodo v njihov sistem lahko prijavili vsi taksisti.

Od prvega novembra bo aplikacija delovala v Ljubljani, načrtujejo pa razširitev tudi na druga slovenska mesta. Do konca novembra naj bi bila na voljo tudi za Applove mobilne telefone iPhone.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.