Slovenija
19 ogledov

Dolenjska in Zasavje še vedno brez omrežja

V prihodnosti boste lahko samo odpirali usta. (Foto: iStockphoto) Žurnal24 main
Nekateri deli Slovenije so brez elektrike, moteno je tudi delovanje telefonov. Motnje v signalu Simobila so na področju Dolenjske (Trebnje in okolica) in Zasavja (Zagorje, Hrastnik, Trbovlje). Tako bo še vsaj do jutri.

"Tehniki so na terenu in se trudijo zagotoviti stabilno in nemoteno delovanje omrežja. Delamo vse kar je v naši moči. Zaradi vremenskih razmer je namreč prišlo do poškodbe daljnovoda Elektra Slovenije, zaradi katerega lahko prihaja do motenj delovanja Si.mobilovega omrežja na področju Dolenjske in Zasavja. Si.mobilovi tehniki so že na terenu in bodo takoj, ko Elektro Slovenije odpravi napako na daljnovodu, zagotovili stabilno in nemoteno delovanje omrežja," nam je dopoldne dejal Andrej Krajner s Simobila.

Pred slabo uro so na Simobilovi Facebook strani zapisali, da jih je ELES obvestil, da jim daljnovoda danes ni uspelo popraviti. Zaradi teme bodo z delom nadaljevali jutri zjutraj. Pri Simobilu si želijo, da tehniki čim prej popravijo daljnovod. Vsem uporabnikom se za težave iskreno opravičujejo.

Komentarjev 3
  • Jurka 10:53 29.oktober 2012.

    Zakaj bi pa dali popust? Preberi si splošne pogoje ;) Ne razumem zakaj ves čas izpostavljajo samo neka področja Slovenije, kot je zdaj Zasavje in dolenjska, kjer naj bi imeli njihovi uporabniki težave s signalom, ker jih imamo tudi po ...prikaži večo drugih delih Slovenije. Zdaj se je izkazalo, da to kar ponujajo, ne morejo zagotavljati. Bo treba malo zamenjat operaterja zgleda.

  • prosti.strelec 08:25 29.oktober 2012.

    Me zanima če bojo dali pri mesečnih položnicah popust.

  • zic 16:06 28.oktober 2012.

    tipično za tale jajc od simobila...ni kaj druzga za prčkvt