Slovenija
15 ogledov

"Dolgujejo SCT-ju"

sct_celada_bobo14022008t Žurnal24 main
Družba SCT se je odzvala na poročanje, da je družba Instalacije Grosuplje, d. o. o., vložila predlog za uvedbo stečaja nad dolžnikom SCT, d. d. V SCT pravijo, da so dejansko dolžniki Instalacije Grosuplje.

Družba SCT, d. d., je sporočila, da so "iz medijskih objav izvedeli, da je družba Instalacije Grosuplje, d. o. o., vložila predlog za uvedbo stečaja nad dolžnikom SCT, d. d.". Zaradi tega zadeve ne morejo komentirati.

Sporočili so, da imata omenjeni podjetji pri Okrožnem sodišču odprte štiri pravdne zadeve, v katerih urejata medsebojne terjatve. "SCT, d. d., v teh postopkih dokazuje, da je ob upoštevanju pobotnih zahtevkov dejansko Instalacije Grosuplje dolžnik SCT, in ne obratno, kakor je bilo razbrati iz medijskih poročil," so zapisali v sporočilu za javnost.

Podjetje Instalacije Grosuplje je delalo kot podizvajalec vodovodno omrežje na Onkološkem inštitutu (OI) Ljubljana. Zaradi napak v gradnji je OI imel že za najmanj 300 tisoč evrov stroškov. 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.