Slovenija
158 ogledov

“Doma me potrebujejo”

Na sodišču je bila kljub začasni izločitvi Antona Brulca, ki ni prišel na obravn Žurnal24 main
Iz štajerske izdaje Žurnala24: Začetek sojenja peterici, ki je s heroinom oskrbovala Posavce.
Heroina nisem prodajal, ker potem ne bi zame nič ostalo.
Dejan Krošelj

Doma me potrebujejo, saj je mama invalidka, oče je doživel nekaj infarktov, sam pa sem oče samohranilec,” je včeraj na sodišču dejal 45-letni Bernard Božilović iz Brežic, oče in mama, ki sta spremljala obravnavo, pa sta skrivaj brisala solze.

Božilovića so na sojenje pod obtožbo, da je preprodajal heroin, pripeljali iz pripora, kjer je že sedem mesecev. V priporu so tudi Milan Stevanović iz Ljubljane, Dejan Krošelj iz Brežic in Marjan Logar iz Šentjanža, Anton Brulc iz Ljubljane in Gorazd Kodrič iz Trbovelj pa se branita s prostosti.

Hitri zaslužek
Obtožba pravi, da sta Božilović in Krošelj, oba zasvojenca, nabavljala večje količine droge, ki sta jo nato prodajala zasvojencem iz Posavja. Heroin sta nabavljala v Ljubljani pri Stevanoviću, pri katerem je drogo kupoval tudi Anton Brulc, kokain pa je Božilović kupoval pri Logarju. Ta naj bi mu v najetem stanovanju v Ljubljani in na domu v Šentjanžu prodajal tudi heroin. Ko so policisti Božinoviću zasegli skoraj 50 gramov heroina, mu ni uspelo več zbrati denarja za večje nakupe, zato sta s prijateljico drogo za lastno potrebo začela kupovati pri Kodriču.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.