Slovenija
7 ogledov

Domnevni pedofil razvažal lučke

Ena od prič iz okolice Mozirja je opazila, da je k razvažalcu zamrznjene hrane p Žurnal24 main
Domnevni pedofil je v soboto v eni od vasi v okolici Mozirja pod pretvezo, da bosta prodajala lučke, v svoj avto naložil desetletno deklico. Deklico je rešila prisebnost domačinov.
"Povsem sem še v šoku, kar ne morem verjeti, da se je to zgodilo tu, pri nas, skorajda vsem na očeh. Kot že velikokrat do zdaj je prejšnjo soboto v vas spet pripeljal dostavni kombi, ki prevaža in prodaja zamrznjeno hrano in sladolede. Voznik je prodal nekaj izdelkov, potem pa sem opazila, da je k njemu v avto prisedlo dekle. Kaj dekle, punčka, saj ima komaj devet, morda deset let! A avto je nenadoma skrenil na stransko pot, kar se je nam, domačinom, zdelo sila sumljivo, zato smo o tem takoj obvestili starše," nam je povedala ena od naših bralk, ki je opazovala dogajanje v eni od vasi v okolici Mozirja.

Po pripovedovanju naših virov se je izkazalo, da voznik ni imel ravno čistih namenov, saj naj bi deklico otipaval, zaradi česar so posumili, da imajo opravka s pedofilom.

"Potrdimo lahko, da je do omenjenega neljubega dogodka res prišlo, sicer pa je še vse v postopku preiskave, zato drugih informacij ne moremo dati,"
je Žurnalu24 informacijo potrdil Božidar Pezdevšek, namestnik tiskovne predstavnice Policijske uprave Celje.
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.