Slovenija
23 ogledov

Domnevni pedofil za zapahi

Ni več na prostosti. Prodajalec sladoledov osumljen spolnega napada na še ne des Žurnal24 main
S kazensko ovadbo je bil pred preiskovalnega sodnika v Celju priveden 55-letni moški, doma iz okolice Kranja, osumljen spolnega napada na osebo mlajšo od 15 let. Pedofil je v priporu.

Osumljenega so prijeli v povezavi z dogodkom, o katerem smo v Žurnalu24 poročali prvi in se je zgodil v soboto popoldne v vasi Loke pri Mozirju. Šofer, ki je razvažal zamrznjeno hrano in sladolede, domnevno naj bi bil zaposlen v podjetju Family Frost, je v svoj dostavni avtomobil zvabil še ne desetletno dekletce, pod pretvezo, da bosta po vasi skupaj prodajala lučke.

To so na srečo opazili domačini, in ko je avto zapeljal na gozdno pot, so o tem takoj obvestili njene starše. Ti so se odpeljali za njima in deklico rešili iz avtomobila, v katerem naj bi jo šofer medtem že otipaval. O tem so takoj obvestili tudi mozirsko policijsko upravo, ki je skupaj s celjskimi kriminalisti takoj začela obsežno preiskavo, zato na Policijski upravi Celje o tem v ponedeljek še niso dajali izjav. V torek pa so sporočili, da so storilca prijeli.

Nazadnje je bil na Celjskem spolnega napada na osebo mlajšo od 15 let in prikazovanja pornografskega gradiva obsojen M. P., ki je živel v bližini vrtca v Laškem. Osumljeni naj bi že od leta 2003 z namenom spolnega zadovoljevanja večkrat zvabil v svoj dom ali v svoje vozilo otroke, stare od deset do 13 let. Šlo naj bi za sedem otrok, šest fantov in eno dekle.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.