Slovenija
33 ogledov

Drevo nam je uničilo streho in zgornje prostore!

Železniki po ujmi Žurnal24 main
Močna jesenska deževja s poplavami in gmotno škodo so pri nas že nekaj običajnega. Najhuje je bilo leta 2007, ko je bilo zaradi ujm samo v Železnikih blizu 60 milijonov evrov škode …

Veliko škode je povzročilo tudi močno deževje ta konec tedna. V Cerknem je voda zalila strojnice hidroelektrarne, v Čepovanu je poplavilo prostore lesno predelovalnega obrata.

Voda je delala preglavice in poplavljala objekte v Čepovanu, Prvačini, Dolenji Trebuši, Podsabotinu, Renškem Podkraju, Kobaridu, Tolminu, Idriji, Cerknem, Sežani in tako dalje. Zasledili smo lahko številna poročila o odkritih in uničenih strehah … 

Zavarujte svoj dom

Podobne uničevalne ujme lahko pričakujemo tudi v prihodnjih letih, zato je zavarovanje premoženja skorajda postalo že nuja. “Po ujmi, ki smo jo doživeli lani, bi bilo precej drugače, če bi imel svoje premoženje dobro zavarovano, ne le zgolj minimalno. Razsežnosti naravne nesreče, ki nas je doletela ravno v naši regiji, so nas vse presenetile,” pravi Miha iz Logatca.

Pojasnjuje, da bodo še dolgo čutili posledice uničenja: “Bližnje drevo, ki se je polomilo in nam delno uničilo streho in del zgornjih prostorov, je naredilo največjo škodo. Zdaj bom moral dobro razmisliti, kako bom zavaroval svoje imetje v prihodnosti, saj je narava čedalje bolj nepredvidljiva. Je pa res, da smo jo odnesli bolje kot pri sosedih, kjer niso imeli nikakršnega zavarovanja.”

Prav zaradi številnih nesreč, kjer lahko ostanete brez strehe nad glavo, vam GRAWE zavarovalnica omogoča širok obseg zavarovanja hiše, stanovanja in stanovanjske opreme, tudi gospodinjskih električnih naprav.

GRAWE DOM vam pomaga, da zavarujete sebe, dom in družino v vsakem življenjskem obdobju. Tako bo vaš dom zavarovan v primeru požara, vremenskih ujm, lomljenja stekla, izlitja vode, pred vlomno tatvino. S sklenitvijo zavarovanja boste tudi odgovorno zavarovani, kar je v času številnih zahtevkov po odškodninah, nuja. 

Vaš najboljši prijatelj

GRAWE HELP vas ne pusti na cedilu in vam pomaga v še tako nemogočih zagatah. Ste izgubili ključ? So radiatorji prenehali greti stanovanje? Imate poplavo in ne veste kam s pohištvom? Imate pravne nejasnosti z najemodajalcem?

GRAWE HELP poskrbi za vas hitro in varno, za vas pozna rešitve že vnaprej. Ima namreč svoj seznam profesionalnih obrtnikov za vsako težavo: GRAWE HELP sam organizira inštalaterja in vam za obdobje opravila zagotovi celo izposojo ogrevalne naprave. Vse hitro in brez dodatnih stroškov.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.