Slovenija
20 ogledov

Drli so po pralne stroje

Ko se je razvedelo, da pralnih strojev ni več, je med množico, ki je potrpežljiv Žurnal24 main
Nov nakupovalni center Montedoro v Miljah (Italija) so že prvi dan obiskali tudi Slovenci.
Da so potrošniki za izdelke v akciji še pripravljeni čakati v vrstah, smo se prepričali v četrtek dopoldne, ko je nakupovalni center Montedoro v Miljah odprl svoja vrata.

V trgovino z belo tehniko in elektroniko UniEuro so drli stari in mladi. Pralnih strojev po 99 evrov je zmanjkalo že pol ure po odprtju, gneča na blagajni pa je bila nepopisna. “V supermarketih ni krize,” je množico čakajočih komentiral starejši Tržačan, eden od sto petdesetih srečnežev, ki si je priboril svoj pralni stroj. “Doma se mi je pokvaril,” je pojasnjeval in se z listkom s številko prerival proti blagajni.

Pralni stroji po akcijskih cenah so vabili staro in mlado. Zmanjkalo jih je v dobre pol ure.
 © Barbara Leskovar

 
V množici kupcev je bilo slišati tudi slovenščino. “Cene izdelkov v akciji so ugodne. Verjetno bom kupila tale i-pod,” nam je zaupala 21-letna Debora Burič iz Dekanov. Tudi drugi Slovenci, ki smo jih prestregli med ogledovanjem izdelkov, so bili s ponudbo in cenami kar zadovoljni. “Malo sem prišel pogledat ter kupit, če se kaj najde. Kavbojke imajo po trideset evrov, srajce tudi po petnajst,” je povedal Boštjan Rezar z Raven na Koroškem. In čeprav je bilo v centru kar precej obiskovalcev z naše strani meje, trgovci, s katerimi smo se pogovarjali, slovensko niso znali.
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.