Slovenija
15 ogledov

Drzen scenarij mladega tatu

Neznanec je iz avta, ki mu je pred tem preluknjal pnevmatiko in oškodovancema '' Žurnal24 main
Tat. Na počivališču predrl gume, med ponujeno pomočjo pa ukradel torbico.

Kranjski policisti so bili v nedeljo zvečer obveščeni o drzni tatvini na avtocesti Ljubljana–Jesenice. Albanskima turistoma je tat iz avta ukradel torbico z gotovino in dokumenti.

V avtomobilu ne puščajte vrednejših predmetov na vidnih mestih, še posebno ne v odklenjenem vozilu.
Leon Keder, kranjska policija

Preiskava je pokazala, da je neznanec na bencinskem servisu Voklo poškodoval prevmatiko na avtomobilu albanskih turistov. Kar se je začelo kot vandalizem, se je pozneje, ko se je Albanec s sopotnico odpeljal proti Jesenicam, sprevrglo v profesionalno izpeljano tatvino. Voznik je moral pri izvozu za Spodnji Brnik zaradi predrte pnevmatike ustaviti. Takrat je do njega z nasprotnega smernega vozišča pristopil neznanec in turistoma ponudil pomoč. Ko pa je ''dobri pomočnik'' odšel, sta ugotovila, da jima je medtem nekdo iz vozila ukradel žensko torbico, v kateri sta imela okoli 600 evrov gotovine in dokumente.

Pobegnil s puntom
Storilec naj bi bil mlajši moški, visok okoli 170 centimetrov in močnejše postave. Oblečen je bil v črno jakno, črne hlače in pokrit s črno kapo. Po kraji je vstopil v sivega fiat punta z dvojnimi vrati in pobegnil v neznano, je sporočil Leon Keder s kranjske policije.

Policisti storilca še iščejo, Keder pa ob tem voznike opozarja, naj bodo v podobnih primerih še posebno previdni in naj na vidnih mestih ne puščajo vrednejših predmetov, še posebno ne v odklenjenem vozilu.

Kdorkoli bi o drznem tatu vedel karkoli, naj o tem obvesti policijo na telefonsko številko 113 ali anonimno na 080 1200.

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.