Slovenija
42 ogledov

"Dubajski" voznik krši predpise

Morda v Dubaju veljajo drugačna pravila za parkiranje.  (Foto: Bralec) Žurnal24 main
"Dubajski" voznik – javnost ga je spoznala po tem, ko je grozil novinarki, ki je poročala o aferi Dimic – si je za parkirišče izbral kar pločnik.

Bralec nam je poslal fotografijo, ki jo je posnel danes zjutraj na Dunajski v Ljubljani. V neposredni bližini agencije Escape je kar na pločniku parkiral najbolj znani mitsubishi z dubajsko registracijo v državi. Vozilo je v lasti "Miodraga Goluboviča - Mikija, ki je zaposlen v turistični agenciji Escape v lasti Romana Horvata, partnerja Simone Dimic".

Volk menja dlako, voznik pa avtomobil
Spomnimo. Gre za voznika, ki je na vrhuncu afere Dimic grozil novinarki RTV Urši Srdič in njeni ekipi. Novinarka je pripravljala prispevek o domnevno sporni gradnji luksuzne hiše v ljubljanskih Murglah, ki je v lasti nekdanje šefice kabineta Boruta Pahorja Simone Dimic in njenega partnerja Romana Horvata.

Dimičeva je zatrjevala, da hiše ni obnavljal Vegrad, in to celo z materialom, namenjenim Celovškim dvorom. Ravno Vegradovi delavci pa so jo postavili na laž, o čemer je novinarka poročala.

Voznik se nekaj dni po grožnjah ni vozil v belem mitsubishiju, ampak je presedlal na BMW-ja.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.