Slovenija
30 ogledov

Dva človeka poškodovana, en huje

Žurnal24 main
Na Polulah pri Celju se je zgodila huda prometna nesreča. Po zadnjih podatkih naj bi bila poškodovana dva človeka, en huje. V nesreči udeleženo tudi reševalno vozilo.

"V prometni nesreči so bili udeleženi reševalno vozilo, kombi, dve osebni vozili ter pešec, ki naj bi bil po zadnjih podatkih huje poškodovan. Lažje poškodbe je utrpel še voznik kombija," nam je zatrdila Milena Trbulin, tiskovna predstavnica PU Celje, in dodala, da je bila poleg poškodovancev v bolnišnico prepeljana še ženska, ki je bila v reševalnem vozilu. "Gospa je bila ranjena v predhodni nesreči," je poudarila Trbulinova.

Nesreča se je po navedbah tiskovne predstavnice zgodila, ko je reševalno vozilo, ki je bilo na nujni vožnji, v križišču trčilo v kombinirano vozilo, to pa je zaradi silovitosti trka odbilo na pločnik, kjer se je ravno takrat sprehajal pešec.

Podrobne informacije o dodatnih okoliščinah ter stopnji poškodb nam bodo s PU Velenje sporočili jutri dopoldan.

"Nesreče se pač dogajajo"
"Reševalec je bil iz Sevnice, v nesreči pa naj bi utrpel le lažje poškodbe," nam je zatrdil vodja celjskih reševalcev. "Tovrstne nesreče se pač dogajajo," je hladno dodal.

Spomnimo, da se je 5. januarja letos na Dolenjski cesti zgodila huda prometna nesreča, v kateri je bilo ranjenih pet ljudi, med drugim tudi voznik specialnega vozila. Rešilec se je na nujni vožnji vračal iz nesreče na cesti Ljubljana–Kočevje, nakar mu je na Dolenjski cesti pot presekal 61-letni voznik taksija. Več o tragediji si preberite TUKAJ.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.