Slovenija
3 ogledov

Dva stola že rezervirana

Majzelj pravi, da je upokojenec in ne daje izjav ... Žurnal24 main
Kandidata za nova nadzornika Telekoma sta neuradno Ivica Kranjčević in Anton Majzelj. Oba naj bi že tudi opravljala izobraževanje za nadzornike.
"Sem upokojenec in ne dajem izjav," nam je, še preden smo mu zastavili vprašanje, povedal Anton Majzelj , dolgoletni direktor Mobitela, ki se ga je prijel vzdevek oče Mobitela. "Za zdaj o tem nisem razmišljal, je pa to dobra ideja," pa je na vprašanje, ali drži, da hodi na predavanja za nadzornike, odgovoril Ivica Kranjčević .

Kranjčević je po dolgi karieri v Mobitelu na noge postavil Tušmobil, ki ga je konec oktobra uradno na lastno željo zapustil. Na vprašanje, ali bi sprejel ponujeno članstvo v nadzornem svetu Telekoma, pa pravi, da o tem ni razmišljal.

... Kranjčević pa, da o članstvu v nadzornem svetu Telekoma ni dobil še niti namiga. © Žurnal24

 
"Nihče me ni nič vprašal niti nisem dobil nobenega namiga," trdi. Zdajšnjemu nadzornemu svetu Telekoma mandat poteče konec aprila.

Vlada je leta 2006 sklenila, da morajo vsi nadzorniki v državnih podjetjih poslušati serijo predavanj. Izobraževanja ni treba zaključiti pred imenovanjem, ampak najpozneje pol leta po njem.

Po naših neuradnih informacijah pa tudi Bojan Dremelj , prvi mož Telekoma, v teh dneh pri Borutu Pahorju lobira za svoj stol.
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.