Slovenija
23 ogledov

Dvakrat enaka položnica za plin

“Niso se zmotili prvič. Toliko napak se jim pa res ne more pripetiti,” pravi Fra Žurnal24 main
Kranj. Domplanovega odjemalca plina zaskrbela dvojna položnica za februarsko oskrbo s plinom.

Domplan je februarsko porabo plina zaračunal dvakrat, je opozoril Franc Gosar. Smiselno se mu zdi na napako opozoriti tudi druge. Pri Domplanu so zatrdili, da so to storili že sami.

Gosarju se zdi opozorilo na napako smiselno, da ne bi kdo od odjemalcev februarske oskrbe nevede plačal dvakrat. Ne nazadnje nekateri plačujejo prek trajnika in niso pozorni, meni. Sicer pa je dejal, da mora Domplan pogosto opozarjati na napake.

Niso sami krivi
Pri Domplanu so napako priznali, pravijo, pa da se je tovrstna zgodila prvič. “Ta mesec je Cetis natisnil položnice s podatki iz prejšnjega meseca, čeprav smo jim poslali prave,” so pojasnili in dodali, da so takoj po prvih klicih in preveritvi pri Cetisu na spletni strani podjetja objavili obvestilo, prav tako so še istega dne začeli pošiljati nove položnice. Pričakujejo, da jih bodo stranke prejele najpozneje danes. Zatrdili so tudi, da ne bo nobenih težav s trajniki. Banka bo v tem primeru prejela pravi znesek, zapadlost položnice pa so podaljšali do 20. aprila.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.