Slovenija
26 ogledov

Dve delovni nesreči

Žurnal24 main
Na novogoriškem območju sta se včeraj zgodili dve delovni nesreči.

Na novogoriškem območju sta se včeraj v popoldanskem času zgodili dve delovni nesreči.

Poškodovana nadlaket
V Zadlogu nad Idrijo se je huje poškodoval 26-letni pogodbeni delavec, ki je izvajal zaključna dela na paleti. Pri brušenju robov s kotno brusilko mu je le-to odbilo v desno roko, pri tem ga je rezilo kotne brusilke porezalo po desni nadlakti. Zaradi hudih poškodb so ga s policijskim helikopterjem odpeljali na zdravljenje v KC Ljubljana, so sporočili s Policijske uprave  Nova Gorica.

Zmečkalo del avta
Do delovne nesreče je prišlo tudi na gradbišču regionalne ceste Sp. Idrija–Žiri nad naseljem Marof. Delavci gradbenega podjetja iz Ljubljane, ki na omenjenem odseku izvajajo dela, so iz prikolice za prevoz delovnih strojev raztovarjali delovni stroj za vrtanje in betoniranje. Ko je delovni stroj prišel na točko med prikolico in nakladalno rampo, je ta zdrsnil in se prevrnil na osebni avto, ki je v tistem času stal v koloni vozil. Zmečkal je del osebnega avtomobila.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.