Slovenija
10 ogledov

Dve osebi naj bi pridržali

Policisti so preiskali prostore AMZS v Lescah. (Foto: Renata Škrjanc) Žurnal24 main
Policija je po neuradnih podatkih pridrižala vodjo AMZS-jeve poslovalnice v Lescah F. G. in njegovo ženo J. G., ki naj bi bila prav tako zaposlena na omenjeni AMZS-jevi enoti.

Neuradno smo izvedeli, da naj bi policija na njunem domu v bližini Žirovnice izvedla hišno preiskavo.

Leon Keder, predstavnik za odnose z javnostmi na PU Kranj, je povedal, da je v preiskavi sodelovalo več kriminalistov in policistov, sprožena pa je bila zaradi zbiranja obvestil o prejemanju podkupnin, saj so gorenjski kriminalisti prijeli osebe pri prejemanju podkupnin.

Hišno preiskavo so opravili tudi v prostorih Tehničnih pregledov AMZS v leški trgovsko-poslovni coni. Vstop v stavbo, kjer sta poleg Tehničnih pregledov tudi Avtohiša Odar in gostinski lokal Plato cafe, ni bil mogoč, saj so jo, medtem ko je potekala preiskava, varovali policisti. Natakar iz omenjenega lokala, ki ni želel biti imenovan, je povedal, da so bila policijska vozila pred stavbo že okoli 15. ure.

Domnevno naj bi zaposlena v zameno za podkupnino omogočala tehnične preglede tudi tehnično neizpravnim vozilom. Vendar zaradi poteka preiskave Keder tega ni mogel niti zanikati niti potrditi.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.