Slovenija
1558 ogledov

Močna eksplozija v središču Kopra, policija išče storilca

petarda_bobo_1612 Žurnal24 main
"Prve informacije kažejo na to, da je počilo močnejše pirotehnično sredstvo (petarda)," so sporočili koprski policisti.

Koprski policisti zbirajo informacije o moškem, ki naj bi bil vpleten v eksplozijo predvidoma močnega pirotehničnega sredstva, ki je na Župančičevi ulici v Kopru poškodovala trojna vhodna vrata in tam parkiran osebni avtomobil, so sporočili s Policijske uprave Koper.

Kot so navedli v sinočnjem sporočilu za javnost, so bili 21.23 obveščeni "o ponovni eksploziji na Župančičevi ulici v Kopru", ki je povzročila opisano škodo.

Kriminalisti in policisti opravljajo ogled kraja. "Prve informacije kažejo na to, da je počilo močnejše pirotehnično sredstvo (petarda)," so zapisali v sporočilu.

Po trenutnih podatkih v zvezi z dogodkom iščejo moškega, ki je bil na kraju oblečen v temno jakno s kapuco, jeans hlače in obut v črne superge. S kraja je stekel proti Prešernovemu trgu.

Vse, ki bi karkoli videli, slišali ali imeli kakršnokoli informacijo v povezavi s tem dogodkom, prosijo, da to čim prej sporočijo na interventno številko 113 ali na anonimni telefon 080 1200.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.