Slovenija
61 ogledov

Email.si ne dela več

Uporabniki Email.si podjetju najbolj zamerijo, da jih o (ne)delovanju sploh ne o Žurnal24 main
Elektronska pošta ponudnika Email že vsaj tri teden ne deluje, v podjetju molčijo, uporabniki pa so močno razočarani.
“Ponudnik storitev elektronske pošte Email.si že dalj časa sploh ne deluje,” nas je obvestil bralec. Dodaja, da do poštnega predala sploh ne more več dostopati, v podjetju pa jim ničesar ne pojasnijo. Prav tako na spletni strani upravljalec ni objavil nikakršnega obvestila o nedelovanju. “V e-poštnem predalu imam veliko pomembnih zadev, ki vsebujejo tudi osebne podatke, predračune, gesla, a do njih zdaj ne morem. Verjamem, da nisem edini,” še dodaja bralec.

 

21

dni oziroma več naj ne bi bile več na voljo e-poštne storitve podjetja Email.si.

Tehnične težave
Zakaj storitev ni več na voljo, smo vprašali neposredno v podjetju. Ob klicu na telefonsko številko, ki je navedena na spletni strani, smo dobili samo gospoda, ki nam je razložil, da imajo tehnične težave. Koliko časa že, koliko uporabnikov je brez storitev in koliko časa bo trajal remont, nam ni mogel povedati, saj ni pooblaščen za odgovore. Vzel je le številko in obljubil, da dobimo vrnjen klic uradne osebe.

Direktorica molči
Ker po enem tednu nismo dobili nobenih odgovorov, spletna stran pa še vedno ni delovala, smo jih prosili še za kakšen kontakt. Dali so nam e-poštni naslov, ki pa se je ravno tako glasil na Email.si. Na vprašanje, ali bo direktorica na ta naslov pošto dobila, nam je sogovornik odgovoril, da verjetno ja. A od direktorice Janje Pevec do četrtka nismo prejeli nobenega odgovora, prav tako pa obljubljeni klic ni bil vrnjen.

Prek 500 komentarjev
Ker imajo uporabniki na spletni strani pod obvestili možnost komentiranja, se jih je do četrtka nabralo več kot 500. Večinoma se hudujejo, zakaj ne morejo do svoje pošte, kar pa je še pomembneje, zakaj o napaki niso obveščeni.

Razjasnite in gremo stran
“Tri tedne že ne dela dohodna pošta, niti telefonov ne dvigujejo več, kaj šele da bi odgovorili na pisma. Nekateri imamo e-pošto tudi zaradi pomembnih opravil in ne samo zaradi socialnih stikov. Zelo sem razočaran, pa sem dolgoletni uporabnik email.si,” se glasi eden od nežaljivih komentarjev. Zvesti uporabnik še dodaja: “Če zadeve ne znate ali ne morete urediti – popraviti, nam vsaj povejte pa bomo šli drugam.”& amp; amp; lt; /em>
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.